fbpx

Σάκκαρη: «Είναι λανθασμένη νοοτροπία να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες»

Σάκκαρη: «Είναι λανθασμένη νοοτροπία να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες»

Έτοιμη είναι η Μαρία Σάκκαρη για τη συμμετοχή της στο Upper Austria Ladies Linz, το οποίο είναι το πρώτο τουρνουά που αγωνίζεται, μετά τις αγωνιστικές της προσπάθειες στη Μελβούρνη, για το Australian Open.

Παρά το γεγονός πως η 27χρονη Ελληνίδα τενίστρια, αλλά και No. 7 του κόσμου, είναι το No. 1 του ταμπλό της διοργάνωσης στην Αυστρία, δεν εφησυχάζει, καθώς όπως είπε σε δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της κλήρωσης στο «Μουσείο του Μέλλοντος», όλες οι κοπέλες που θα παίξουν είναι αρκετά καλές, και θέλει να κάνει ένα βήμα τη φορά, προκειμένου να τα καταφέρει.

«Δεν υπάρχουν προσδοκίες. Είναι λανθασμένη νοοτροπία να έχεις πολύ υψηλές προσδοκίες. Παρόλο που είμαι στο Νο1 του ταμπλό, όλες οι κοπέλες παίζουν καλά. Το ταμπλό είναι πολύ δυνατό. Θέλω να κάνω ένα βήμα τη φορά», είπε αρχικά η Μαρία Σάκκαρη.

«Είχα τρεις μέρες ρεπό. Έπειτα επέστρεψα στο γυμναστήριο για τέσσερις μέρες. Μετά άρχισα και να παίζω τένις. Χρειάστηκε να φροντίσω το σώμα μου, ειδικά με τη διαφορά ώρας χρειάζεται να φροντίσεις το σώμα σου και να αναρρώσεις καλά. Μετά ξεκίνησα να προετοιμάζομαι γι’ αυτό το τουρνουά, 10 μέρες πριν φτάσω εδώ. Και όλα πήγαν καλά».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις