fbpx

Φιναλίστ στο Μόναστιρ ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Φιναλίστ στο Μόναστιρ ο Στέφανος Σακελλαρίδης

Την ήττα γνώρισε στον τελικό του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων ο Στέφανος Σακελλαρίδης, το οποίο διεξήχθη στο Μόναστιρ της Τυνησίας, το χρονικό διάστημα 30/01-05/02.

Ο 18χρονος Έλληνας τενίστας ηττήθηκε από τον 23χρονο Ιταλό, αλλά και No. 626 του κόσμου, Φεντερίκο Ιανακόνε με 2-1 σετ (3-6, 6-3, 6-2), μετά από 3(!) ώρες παιχνιδιού, και τερμάτισε στη 2η θέση της διοργάνωσης.

Ο Σακελλαρίδης ξεκίνησε καλύτερα στο κορτ, και διατηρώντας το σερβίς του στο ακέραιο βρήκε το κομβικό break στο 6ο game, που το οδήγησε στην κατάκτηση του πρώτου σετ, κάνοντας μεγάλο βήμα για τον τίτλο (6-3).

Στο 2ο σετ, ο Στέφανος έσπασε ξανά το σερβίς του αντιπάλου του, όμως ο Ιανακόνε απάντησε σχεδόν αμέσως με τον ίδιο τρόπο, και στη συνέχεια βρήκε και 2ο break, για να χτίσει διαφορά, ώστε να κλείσει στη συνέχεια με ευκολία το σετ για την ισοφάριση (6-2).

Στο 3ο και τελευταίο σετ, και πάλι ο Ιταλός βρήκε τον τρόπο να σπάσει το σερβίς του Σακελλαρίδη δύο φορές, κάνοντας έτσι τη διαφορά, για να ολοκληρώσει τη μεγάλη επιστροφή του στον αγώνα, και να κατακτήσει τον τίτλο (6-2).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις