fbpx

Davis Cup: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στο World Group I

Davis Cup: Οι πιθανοί αντίπαλοι της Ελλάδας στο World Group I

Χρειάστηκε να περάσουν 19 ολόκληρα χρόνια για να βρεθεί η Ελλάδα και πάλι στο World Group I του Davis Cup. Μετά από την ιστορική άνοδο του περασμένου Σαββατοκύριακου (4-5/2) και τη νίκη με 3-1 κόντρα στο Εκουαδόρ η εθνική μας ομάδα θα κληθεί, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, να κάνει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να βρεθεί στις 16 καλύτερες ομάδες του κόσμου στο κυρίως τουρνουά της διοργάνωσης για το 2024.

Ωστόσο, το επόμενο βήμα είναι σαφώς πιο απαιτητικό καθώς η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ομάδες που βρίσκονται αρκετά ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη, αλλά κυρίως έχουν αρκετούς παίκτες στο ρόστερ τους με εικόνες και εμπειρίες από το ATP Tour.

Μια από αυτές είναι και η Γερμανία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ η οποία ηττήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο από την Ελβετία του Σταν Βαβρίνκα με 3-2.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει μια από τις 12 ομάδες που ηττήθηκαν στα παιχνίδια του World Group I κι αυτές είναι οι: Γερμανία, Νορβηγία, Βέλγιο, Αυστρία, Καζακστάν, Ουγγαρία, Ουζμπεκιστάν, Κολομβία, Βοσνία, Σλοβακία, Αργεντινή και Πορτογαλία με τις αναμετρήσεις να διεξάγονται το διάστημα 14-17 Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις