fbpx

Κύργιος για Τσιτσιπά: «Πήρε ένα ακόμα μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο» (vid)

Κύργιος για Τσιτσιπά: «Πήρε ένα ακόμα μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο» (vid)

Να απαντήσει στις αρχικές τοποθετήσεις του Στέφανου Τσιτσιπά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ANT1 θέλησε ο Νικ Κύργιος, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως ο Αυστραλός τενίστας δημιουργούσε προβλήματα και ήταν προκλητικός στο κορτ, και πως προσπαθούσε να τον αποσυντονίσει όλη την ώρα με “καραγκιοζιλίκια”.

«Τα χάλασε μόνος του. Εγώ δεν έκανα τίποτα. Εγώ προσπαθούσα να παίξω τένις και είχα κάποιον από την άλλη πλευρά του γηπέδου που ήθελε να δημιουργήσει προβλήματα και φυσικά έκανε τα καραγκοζιλίκια του. Είναι πως θα ξυπνήσει το πρωί», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Κύργιος έκανε τα “καραγκιοζιλίκια” του”,”description”:”Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο Κύργιος έκανε τα “καραγκιοζιλίκια” του”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1ibGR0ajQzcm5xejUvMjAyMy8wMi8wMy8wNi8zNV8yNl82M2RjYWIyZTI1YWFhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT37S”,”uploadDate”:”2023-02-03T06:36:56.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq8pvrj9lb89″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Πάνω σε αυτά τα λόγια απάντησε ο Κύργιος, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ναι καλά. Σε αυτό το ματς ο Στέφανος χτύπησε κάποιον από το πλήθος. Πέταξε επίσης μια μπάλα έξω από το γήπεδο και πήρε ένα ακόμη μάθημα από εμένα μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις