fbpx

Davis Cup: Οριστικά εκτός ο Περβολαράκης – Με Θάνο στο 2ο παιχνίδι η Εθνική κόντρα στο Εκουαδόρ

Davis Cup: Οριστικά εκτός ο Περβολαράκης – Με Θάνο στο 2ο παιχνίδι η Εθνική κόντρα στο Εκουαδόρ

Ο Αριστοτέλης Θάνος θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο παίκτης που θα πάρει τη θέση του Μιχάλη Περβολαράκη, ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε χθες καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τον τραυματισμό στο δεξί χέρι.

Ο Θάνος θα παίξει κόντρα στον Νο. 1 του Εκουαδόρ, Αντρές Αντράντε (Νο564 του κόσμου) παιχνίδι το οποίο θα ακολουθήσει αυτό του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλβάρο Γκιγιέν (Νο731 του κόσμου) με το οποίο θα ανοίξει η σειρά των αγώνων το πρωί του Σαββάτου (11:00).

Θυμίζουμε ότι ο Θάνος είχε αγωνιστεί και στο tie κόντρα στην Τζαμάικα πριν από έναν περίπου χρόνο στην Παλλήνη, με τον πρωταθλητή Ελλάδος να σημειώνει μάλιστα και μια μεγάλη νίκη που κράτησε την Ελλάδα μέσα στο παιχνίδι της ολικής ανατροπής (3-2).

Το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις