fbpx

Δημήτρης Σταματιάδης: «Είναι βέβαιο ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο» (vid)

Δημήτρης Σταματιάδης: «Είναι βέβαιο ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο» (vid)

Τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Εκουαδόρ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Davis Cup θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (04-05/02) το ΟΑΚΑ, και αναμένεται να είναι κατάμεστο, μιας και η ζήτηση του κόσμου να προμηθευτεί με εισιτήρια ήταν πολύ μεγάλη.

Πάνω στην αυξημένη ζήτηση και προσμονή του κόσμου να βρεθεί στο «Νίκος Γκάλης» και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος για την άνοδο στο World Group I, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης), Δημήτρης Σταματιάδης, μιλώντας στην ΕΡΤ-3.

«Η ζήτηση είναι τεράστια. Ο κόσμος του τένις αγκάλιασε την πρωτοβουλία αυτή της Ομοσπονδίας να διοργανώσει το Davis Cup στο μεγαλύτερο κλειστό γήπεδο στην Ελλάδα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σταματιάδης.

«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Χαιρόμαστε γιατί έχει αγκαλιαστεί από τον κόσμο. Τώρα που μιλάμε έχουμε ξεπεράσει για τις δύο μέρες τα 22,000 εισιτήρια. Είναι βέβαιο ότι το ΟΑΚΑ θα είναι γεμάτο. Θα έχει παραπάνω από 14,000 θεατές και το Σάββατο και την Κυριακή».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Δ. Σταματιάδης για Davis Cup στο ΟΑΚΑ: «Έχουν προπωληθεί 22.000 εισιτήρια»”,”description”:”Ο Στέφανος Τσιτσιπάς «γεμίζει» το κλειστό του ΟΑΚΑ για το DAVIS CUP το Σαββατοκύριακο – Στην εκπομπή ”Ο Κόσμος των Σπορ” ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του τένις, Δημήτρης Σταματιάδης “,”thumbnailUrl”:”https://i3thumbs.glomex.com/dC1ibHU1bnRqdHo4bDUvMjAyMy8wMi8wMi8xNi8zN18wNV82M2RiZTZiMWE0MTc4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M21S”,”uploadDate”:”2023-02-02T16:37:42.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=40599z17lbwhjpot&playlistId=v-cq87x34jpxk1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις