fbpx

Davis Cup: Συνάντηση Τσιτσιπά με Παππά και Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ

Davis Cup: Συνάντηση Τσιτσιπά με Παππά και Αγραβάνη στο ΟΑΚΑ

Στο πλαίσιο της κλήρωσης των αγώνων της Ελλάδας με το Εκουαδόρ για το Davis Cup, που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ αυτό το Σαββατοκύριακο (04-05/02), αλλά και για τη συνέντευξη Τύπου, βρέθηκε σήμερα στο «Νίκος Γκάλης» σύσσωμη η Ελληνική αποστολή.

Μετά τη συνέντευξη Τύπου, οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος βρέθηκαν στο κορτ για την τελευταία προπόνηση πριν τις αυριανές και μεθαυριανές αναμετρήσεις με το Εκουαδόρ, και στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων βρέθηκαν και δύο παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, ο Νίκος Παππάς και ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Αμφότεροι συναντήθηκαν με τον ηγέτη της Ελληνικής ομάδας, τον Στέφανο Τσιτσιπά, και αντάλλαξαν μερικές κουβέντες, μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλικό κλίμα.

Θυμίζουμε, πως η Ελλάδα θα ξεκινήσει με τον Στέφανο Τσιτσιπά στην πρεμιέρα, ο οποίος θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο του No. 2 του Εκουαδόρ, Αλαβάρο Γκιγιέν (No. 731 στον κόσμο) στις 11:00 το πρωί, ενώ αμέσως μετά θα πάρει τη σκυτάλη ο (αμφίβολος) Μιχάλης Περβολαράκης, που θα αγωνιστεί κόντρα στον No. 1 του Εκουαδόρ, τον Άντρες Αντράντε, που βρίσκεται στο No. 564 της ATP κατάταξης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις