fbpx

Davis Cup, Ελλάδα-Εκουαδόρ: Πρεμιέρα με Τσιτσιπά η Εθνική (pic)

Davis Cup, Ελλάδα-Εκουαδόρ: Πρεμιέρα με Τσιτσιπά η Εθνική (pic)

Πρεμιέρα με τον Στέφανο Τσιτσιπά θα κάνει η Εθνική Ελλάδος στις αναμετρήσεις της με το Εκουαδόρ, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Davis Cup στο ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο (04-05/02).

O 24χρονος Έλληνας τενίστας, αλλά και No. 3 του κόσμου, θα αντιμετωπίσει το No. 2 του Εκουαδόρ, Αλαβάρο Γκιγιέν (No. 731 στον κόσμο) στις 11:00 το πρωί, ενώ αμέσως μετά θα πάρει τη σκυτάλη ο Μιχάλης Περβολαράκης, που θα αγωνιστεί κόντρα στον No. 1 του Εκουαδόρ, τον Άντρες Αντράντε, που βρίσκεται στο No. 564 της ATP κατάταξης.

Την Κυριακή (05/02) θα ξεκινήσουν στο κορτ τα αδέρφια Τσιτσιπά για το διπλό του tie με το Εκουαδόρ, με ώρα έναρξης στις 12:00.

Θυμίζουμε πως το ρόστερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις