fbpx

Davis Cup: Δεν προπονήθηκε ο Περβολαράκης – Αμφίβολος για την πρεμιέρα

Davis Cup: Δεν προπονήθηκε ο Περβολαράκης – Αμφίβολος για την πρεμιέρα

Αμφίβολος είναι για την πρεμιέρα του Davis Cup ο Μίχαλης Περβολαράκης, καθώς δεν πήρε μέρος στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος, γιατί πρέπει να ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στην Αυστραλία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκινάει αύριο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις απέναντι στο Εκουαδόρ στο ΟΑΚΑ (04-05/02), με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται απέναντι στον No. 2 του Εκουαδόρ, Αλαβάρο Γκιγιέν (No. 731 στον κόσμο) στις 11:00 το πρωί.

Μετά ακολουθεί η αναμέτρηση του Περβολαράκη, όμως αν εν τέλει δεν μπορέσει να αγωνιστεί, υποψήφιος να τον αντικαταστήσει είναι ο Αριστοτέλης Θάνος, για το ματς κόντρα στον No. 1 του Εκουαδόρ, τον Άντρες Αντράντε, που βρίσκεται στο No. 564 της ATP κατάταξης.

Ο Θάνος είναι έτοιμος να καλύψει το κενό του συμπαίκτη του, ενώ θυμίζουμε πως είχε παίξει και πέρσι τον Μάρτη στον αγώνα της Εθνικής με την Τζαμάικα για το Davis Cup, όπου είχε φέρει και νίκη για τη “γαλανόλευκη”.

Το ρόστερ της Εθνικής μας  αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Αλέξανδρο Σκορίλα και Αριστοτέλη Θάνο.

Αρχηγός αποστολής είναι ο Απόστολος Τσιτσιπάς και Εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, ενώ μέλη της ελληνικής ομάδα είναι ακόμα ο γιατρός Διονύσης Χίσσας, ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, ο ψυχολόγος Κώστας Περγαντής, ο φυσικοθεραπευτής Απόστολος Μιχαλάκας και ο βοηθός προπονητή Θανάσης Μανέκας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις