fbpx

Τζόκοβιτς: “Θα αγωνιστώ ξανά στο Ντουμπάι, εκτός εάν…”

Τζόκοβιτς: “Θα αγωνιστώ ξανά στο Ντουμπάι, εκτός εάν…”

Το τουρνουά του Ντουμπάι έχει ως επόμενο σταθμό της σεζόν του ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νο1 -πλέον- στον κόσμο τενίστας, αναφέρθηκε σχετικά με το εγγύς μέλλον του, μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν. Σε αυτό το ζήτημα ο Σέρβος ξεκαθάρισε ότι έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή για το τουρνουά της κατηγορίας ATP500 που διεξάγεται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (27/02 – 05/03), ωστόσο τίθεται και το θέμα του τραυματισμού του.

Έτσι, ο Τζόκοβιτς διευκρίνισε πως θα πρέπει πρώτα να περάσει από ένα διάστημα αποκατάστασης και ανάρρωσης, ευελπιστώντας όμως πως οι τέσσερις εβδομάδες απόστασης ως την έναρξη των μαχών στο Ντουμπάι θα του είναι αρκετές για να επανέλθει εγκαίρως.

“Θα κάνω μερικές ιατρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια θα είμαι σε θέση να μιλήσω περισσότερο, εφόσον θα έχω κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση. Όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, έχω δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά του Ντουμπάι, που διεξάγεται σε έναν μήνα. Ελπίζω να έχω επιστρέψει ως τότε στα κορτ, αφού θα έχουν περάσει κάποιες εβδομάδες. Θα δούμε, θα μιλήσω με την ιατρική ομάδα και θα δούμε τι θα κάνουμε έκτοτε”, ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις