fbpx

Τόνι Ναδάλ: “Το παιχνίδι του Τζόκοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο στο Τουρ”

Τόνι Ναδάλ: “Το παιχνίδι του Τζόκοβιτς είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο στο Τουρ”

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Τόνι Ναδάλ για τον Νόβακ Τζόκοβιτς και την αγωνιστική του απόδοση, λίγο μετά την κατάκτηση του Αυστραλιανού Όπεν από τον Σέρβο. Ο Ισπανός κόουτς, προπονητής του Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και επί σχεδόν τρεις δεκαετίες προπονητής του ανιψιού του, Ράφαελ Ναδάλ, στάθηκε στην τρομερή πληρότητα που χαρακτηρίζει το αγωνιστικό στυλ του Τζόκοβιτς, ενώ υπογράμμισε πως το επιθετικό παιχνίδι με το οποίο τον προσέγγισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ανέφικτο να φέρει αποτέλεσμα.

“Το παιχνίδι του είναι αδιαμφισβήτητα το πιο ολοκληρωμένο σε όλο το Τουρ, κάτι που του επιτρέπει να παίζει και επίθεση και άμυνα. Είναι αποφασιστικός, είναι μαχητής σε επίπεδο εξαντλήσεως του αντιπάλου και απαντά με τρομερή αποτελεσματικότητα στις στιγμές μέγιστης έντασης που αντιμετωπίζει. Επίσης έχει τη φιλοδοξία και τη θέληση να συνεχίσει να βελτιώνεται. Απόδειξη αυτού είναι το σερβίς του, που είναι τέλειο το τελευταίο διάστημα.

Στο πρώτο σετ, ο παίκτης από την Αθήνα (ο Τσιτσιπάς) ήθελε να παίξει τον Νόβακ με ακρίβεια στο ένας με έναν, με γρήγορα και επιθετικά χτυπήματα, αλλάζοντας διαρκώς κατεύθυνση στα χτυπήματά του. Ακόμα μοιάζει ανέφικτο να τον νικήσεις (με αυτό το στυλ), εκτός εάν είσαι ο Ρότζερ Φέντερερ”, ανέφερε ο Τόνι Ναδάλ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις