fbpx

Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Μάρεϊ πριν τη χωμάτινη περίοδο

Φορτωμένο πρόγραμμα για τον Μάρεϊ πριν τη χωμάτινη περίοδο

Έτοιμος για ένα… αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα εμφανίζεται ο Άντι Μάρεϊ, μέχρι και το τέλος Μαρτίου. Ο Βρετανός τενίστας, πρώην Νο1 στον κόσμο, αν και έλαβε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρότερνταμ (13-19 Φεβρουαρίου), προκειμένου να πάρει ανάσες μετά το Αυστραλιανό Όπεν, είναι διατεθειμένος από εκεί και πέρα να δώσει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, ο Μάρεϊ αναμένεται να αγωνιστεί στο Qatar Open στην Ντόχα, το οποίο αρχίζει στις 20 Φεβρουαρίου, ενώ έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή και στο Dubai Open, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το οποίο παίρνει τη σκυτάλη ξεκινώντας στις 27 Φεβρουαρίου. Αμφότερα είναι τουρνουά κατηγορίας ATP500.

Στη συνέχεια δεν θα ακολουθήσει ανάπαυση, παρά μόνο ένα μικρό “παράθυρο” λίγων ημερών πριν αρχίσει στις 6 Μαρτίου η δράση στο Indian Wells, το πρώτο τουρνουά Masters του 2023. Ο Βρετανός αναμένεται να βρίσκεται εκεί, ενώ συμμετοχή θα έχει και στο Miami Open που ακολουθεί, ξεκινώντας στις 20 Μαρτίου και όντας το δεύτερο Masters του “πακέτου” Sunshine Double στις ΗΠΑ, πριν η δράση στραφεί στα χωμάτινα τερένς στις πρώτες ημέρες του Απρίλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις