fbpx

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον απόηχο του Australian Open (pics)

Το μήνυμα του Στέφανου Τσιτσιπά στον απόηχο του Australian Open (pics)

Το δικό του-προσωπικό- μήνυμα θέλησε να δώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον χαμένο τελικό στο Australian Open της Μελβούρνης (16-29/01) από τον Νόβακ Τζόκοβιτς (6-3, 7-6(4), 7-6(5), μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας εμφάνισε ένα πλήρως ώριμο και επαγγελματικό-αγωνιστικό πρόσωπο στην Αυστραλία, αποδεικνύοντάς το με την εξαιρετική του πορεία στο κορτ, αλλά και με τη ψυχραιμία που έδειχνε στις τοποθετήσεις του, τόσο κατά τη διάρκεια των αγώνων, όσο και κατά τη διάρκεια της απονομής των τροπαίων.

«Οι δυσκολίες είναι υπενθύμιση της εσωτερικής δύναμης και της αντοχής μας. Δοκιμάζουν τις αξίες μας και μας ωθούν στο να αναπτυχθούμε.

Οι αντίπαλοί μας παίζουν σημαντικό ρόλο σ’ αυτό το ταξίδι, γιατί μας προκαλούν να ανεβάσουμε το παιχνίδι μας και να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Το τένις είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα, είναι τρόπος ζωής, που μας διδάσκει να ξεπερνάμε τα εμπόδια και να αποδεχόμαστε τις προκλήσεις.

Ευχαριστώ την Αυστραλία και τους φαν, που μας φώτισαν το Melbourne Park και μας ενέπνευσαν να αγωνιστούμε για το μεγαλείο»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις