fbpx

Σπύρος Ζαννιάς: «Η ομοσπονδία μαζί με τον Δήμο Αθηναίων διεκδικούν το Laver Cup για το 2026»

Σπύρος Ζαννιάς: «Η ομοσπονδία μαζί με τον Δήμο Αθηναίων διεκδικούν το Laver Cup για το 2026»

Τη διεξαγωγή του Laver Cup για το 2026 διεκδικεί η ΕΦΟΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης) μαζί με τον Δήμο Αθηναίων, σύμφωνα με τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος της ΔΟΑ (Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας), αλλά και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Σπύρος Ζαννιάς, στην εκπομπή «Αθλητικός Τουρισμός» της ΕΡΑ Σπορ, το πρωί της Κυριακής 29/01.

Ο κ. Ζαννιάς επίσης είπε πως μέσα στο 2023 θα έχουμε ένα διεθνές και ένα εθνικό τουρνουά junior στην Αρχαία Ολυμπία, μέσα στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

Με αφορμή, μάλιστα, και της επικείμενης διεξαγωγής του Davis Cup στο κλειστό του ΟΑΚΑ, το Σαββατοκύριακο 04-05/02, ο κ. Ζαννιάς είπε πως ο κόσμος θα δώσει δυναμικό παρόν, ενώ επιβεβαίωσε το γεγονός πως θα ανοίξουν έξτρα θέσεις, για την εξυπηρέτηση όλων.

«H ομοσπονδία μαζί με τον Δήμο Αθηναίων διεκδικούν το Laver Cup για το 2026. Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται στον αέρα και δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω και τον Δήμο Αθήνας, αλλά και τις δυο κυρίες που διαχειρίζονται -με επικεφαλής τη Μαρία Παπαδοπούλου- το θέμα αυτό με την επιχείρηση που έχει δημιουργηθεί για τον τουρισμό μέσα στο Δήμο. Η διεκδίκηση αυτή είναι για το 2026 και πιστεύω ότι θα είναι και νικηφόρα», είπε αρχικά ο Σπύρος Ζαννιάς.

«Στο καλαντάρι του 2023 θα έχουμε τουρνουά τένις μέσα στη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, ένα διεθνές τουρνουά και ένα εθνικό πρωτάθλημα, με στόχο και να προβάλλουμε της ΔΟΑ, αλλά και τα παιδιά που θα έρθουν στην Ακαδημία να κάνουν κάποια σεμινάρια, να επισκεφτούν τους αρχαιολογικούς χώρους, το αρχαίο στάδιο και τα μουσεία».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις