fbpx

Αποσύρθηκε από το Rotterdam Open ο Άντι Μάρεϊ

Αποσύρθηκε από το Rotterdam Open ο Άντι Μάρεϊ

Ο Άντι Μάρεϊ αποφάσισε να αποσύρει την συμμετοχή του από το τουρνουά του Ρότερνταμ στην Ολλανδία μετά την προσπάθεια που έκανε στο Αυστραλιανό Όπεν.

 Ο πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη πέρασε περισσότερες από 14 ώρες στα κορτ της Μελβούρνης στα τρία ματς που έδωσε και δεν θα είναι παρών στο τουρνουά που αρχίζει στις 13 Φεβρουαρίου και τη θέση του θα πάρει ο Ολλανδός Τάλον Χρίσκπορ, νούμερο 59 κόσμου.

 «Από τη μία πλευρά είναι κρίμα που ο Άντι Μάρεϊ δεν θα αγωνιστεί αλλά από την άλλη πλευρά χαίρομαι που θα έχουμε τον Τάλον στο κυρίως ταμπλό», είπε ο διευθυντής του τουρνουά, Ρίτσαρντ Κράιτσεκ. «Ο Τάλον είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι μπορούμε να δούμε σπουδαία πράγματα από εκείνον».

 Στο ταμπλό την πρώτη θέση αναμένεται να έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος αγωνίστηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν ενώ από την πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης αναμένονται και ο Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με τον Αντρέι Ρούμπλεφ.

 Ο Μάρεϊ είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στα κορτ για το Dubai Duty Free Tennis Championship που θα αρχίσει στις 27 Φεβρουαρίου ενώ στην συνέχεια αναμένεται να αγωνιστεί σε Ίντιαν Γουέλς και Μαϊάμι Όπεν, τα πρώτα δύο χιλιάρα τουρνουά της σεζόν το Μάρτιο.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις