fbpx

Australian Open, Τσιτσιπάς: «Είναι ο καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του» (vid)

Australian Open, Τσιτσιπάς: «Είναι ο καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον σημερινό του αντίπαλο στον τελικό του Australian Open της Μελβούρνης, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στις on court δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής των τροπαίων.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας, που ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον πλέον No. 1 του κόσμου (6-3, 7-6(4), 7-6(5), μετά από 2 ώρες και 56 λεπτά αγώνα, αναφέρθηκε αρχικά στον Νόλε, τόσο για τη σημερινή του εμφάνιση, όσο και για τα επιτεύγματά του στην πλούσια καριέρα του.

Παράλληλα, ο Στέφανος ευχαρίστησε την ομάδα του, που είναι εκεί και τον στηρίζει διαρκώς, ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο που γέμισε τη Rod Laver Arena και τον ενθάρρυνε σε κάθε του προσπάθεια.

«Νόβακ, δεν ξέρω τι να πω, όλα αυτά που έχεις πετύχει μέχρι στιγμής μιλούν από μόνα τους. Συγχαρητήρια, όχι μόνο σε σένα, αλλά και επειδή έχεις μια τόσο υποστηρικτική οικογένεια», είπε αρχικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Είναι παρόμοιος ο τρόπος που μεγαλώσαμε γύρω από το τένις και είναι ένα απίστευτο ταξίδι για σένα. Θαυμάζω όλα όσα έχεις πετύχει σ’ αυτό το άθλημα, με κάνουν καλύτερο παίκτη όταν βρίσκομαι στο court και σε ευχαριστώ γι’ αυτό.

Είχα το προνόμιο να παίξω πολλούς δύσκολους αγώνες υψηλής έντασης, αλλά θα ήθελα να πω για μια ακόμα φορά πως ο Νόβακ βγάζει τον καλύτερο εαυτό μου σ’ αυτά τα ματς. Δουλεύω όλη μου τη ζωή γι’ αυτό».

Σχετικά με το αν είναι ο καλύτερος όλων των εποχών, είπε: «Είναι ένας από τους καλύτερους στο άθλημά μας. Είναι ο καλύτερος που έχει πιάσει ρακέτα στα χέρια του. Θέλω να σε ευχαριστήσω που έχεις ωθήσει τόσο πολύ το άθλημά μας, που ωθείς κάθε παίκτη να γίνει καλύτερος, ωθείς κάθε έναν που εμπλέκεται μ’ αυτό το άθλημα στα όριά του».

«Δεν είναι εύκολο, ήταν ένας ακόμα τελικός σε Grand Slam, όμως πάντα θέλω να επιστρέφω πίσω στο court και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα μου που είναι σ’ αυτό το ταξίδι μαζί μου και έχουμε χτίσει πολλά μαζί.

Σχετικά με το τι είπε για την ομάδα του, αλλά και για τον κόσμο: «Είμαι χαρούμενος που έχω ένα γκρουπ ανθρώπων γύρω μου που με στηρίζει, που δημιουργεί φιλοδοξίες μαζί μου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους, γιατί με κάνουν να αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όποτε βρίσκομαι εδώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις