fbpx

Australian Open, Τζόκοβιτς: «Σέβομαι πολύ τον Στέφανο, έχει βελτιωθεί πολύ» (vid)

Australian Open, Τζόκοβιτς: «Σέβομαι πολύ τον Στέφανο, έχει βελτιωθεί πολύ» (vid)

Την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Australian Open της Μελβούρνης (16-29/01) πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς επικράτησε του Τόμι Πολ με 3-0 σετ (7-5, 6-1, 6-2), μέσα σε 2 ώρες και 20 λεπτά αγώνα, και το τελευταίο εμπόδιο για την κατάκτηση του 22ου Grand Slam της καριέρας του είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μετά τον αγώνα, ο 35χρονος Σέρβος τενίστας μίλησε για τον επερχόμενο τελικό με τον No. 4 του κόσμου, αλλά και για την εξέλιξη του Στέφανου όλα αυτά τα χρόνια στις μεγάλες διοργανώσεις.

«Λοιπόν, κέρδισα εκείνον τον αγώνα, οπότε οι αναμνήσεις μου είναι θετικές. Ήμουν πίσω με 0-2 σετ και νομίζω ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψα από το 0-2 σετ σε έναν τελικό Grand Slam. Για εκείνον ήταν ο πρώτος τελικός σε Grand Slam. Ήταν μια μεγάλη μάχη σωματικά και πνευματικά, πάντα είναι έτσι με τον Στέφανο».

«Τον σέβομαι πολύ, έχει βελτιωθεί πολύ όλα αυτά τα χρόνια και επίσης είναι ένας από τους πιο ενδιαφέροντες τύπους στο tour. Με όλα τα ενδιαφέροντά του εκτός γηπέδου, με τα μαλλιά του… Έχουμε και οι δυο δουλειά την Κυριακή, ας κερδίσει ο καλύτερος».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις