fbpx

Australian Open: Δάκρυσε η Μίρζα στην τελετή απονομής (vid)

Australian Open: Δάκρυσε η Μίρζα στην τελετή απονομής (vid)

Αδύνατον ήταν για τη Σάνια Μίρζα να συγκρατήσει τη συγκίνηση και τα δάκρυά της, στη διάρκεια των δηλώσεών της, στην τελετή απονομής μετά τον τελικό του μεικτού διπλού του Αυστραλιανού Όπεν. Η 36χρονη Ινδή, που ουσιαστικά βάζει τέλος στην καριέρα της, στάθηκε στο γεγονός πως η επαγγελματικής της πορεία άρχισε στη Μελβούρνη πριν από 18 χρόνια, ενώ υπογράμμισε το πόσο ιδιαίτερη αξία έχει για την ίδια η Rod Laver Arena, ως τόπος αναμνήσεων μιας ζωής.

“Έχω την πρόθεση να συμμετάσχω σε μερικά ακόμη τουρνουά, όμως η επαγγελματική μου καριέρα άρχισε εδώ στη Μελβούρνη. Άρχισε στη Μελβούρνη το 2005, όταν αντιμετώπισα τη Σερένα Γουίλιαμς, ούσα 18 ετών τότε. Φαινόταν τρομακτική πριν από 18 χρόνια.

Έκτοτε, είχα το προνόμιο να επιστρέψω πολλές φορές, να κατακτήσω κάποια τουρνουά, να δώσω μερικούς σπουδαίους τελικούς ανάμεσά σας. Η Rod Laver Arena έχει ξεχωριστή θέση στη ζωή μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Σας ευχαριστώ πολύ που με κάνετε να νιώθω σαν στο σπίτι μου, εδώ”, ανέφερε η Μίρζα.

Από το 0:34 και μετά:

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις