fbpx

Australian Open, Χατσάνοφ: «Ο Στέφανος πρέπει να τηλεφωνήσει στον Μεντβέντεφ και να τον ρωτήσει πως κέρδισε τον Τζόκοβιτς» (vid)

Australian Open, Χατσάνοφ: «Ο Στέφανος πρέπει να τηλεφωνήσει στον Μεντβέντεφ και να τον ρωτήσει πως κέρδισε τον Τζόκοβιτς» (vid)

Δεν τα κατάφερε ο Κάρεν Χατσάνοφ στον πρώτο χρονικά ημιτελικό του Australian Open της Μελβούρνης (16-29/01), καθώς ηττήθηκε από τον Στέφανο Τσιτσιπά με 3-1 σετ (7-6(1), 6-4, 6-7(6), 6-3), και δε θα βρίσκεται στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο 26χρονος Ρώσος τενίστας μίλησε σχετικά με τον επερχόμενο τελικό του πρώτου χρονικά Grand Slam, ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Τσιτσιπά, αλλά και για την πορεία του μέχρι τον ημιτελικό, που του αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση.

«Νομίζω σε Grand Slam κανείς από τη δική μας γενιά δεν έχει κερδίσει τον Νόβακ , μόνο ο Ντανιίλ το είχε κάνει στον τελικό του US Open. Οπότε ίσως ο Στέφανος πρέπει να τηλεφωνήσει στον Ντανιίλ και να τον ρωτήσει τι έκανε εκείνη τη μέρα. Δεν λέω ότι αυτό θα κάνει, αλλά μπορείτε να του το προτείνετε όταν έρθει».

Σχετικά με την πορεία του ως τα ημιτελικά, είπε: «Πάντα κοιτάζω να παίρνω ένα μάθημα, μια εμπειρία από τις ήττες μου και να συνεχίζω. Κάποιες φορές απλά ο αντίπαλος παίζει καλύτερα και δυστυχώς στο άθλημά μας δεν υπάρχει ισοπαλία. Ήταν ο 2ος συνεχόμενος ημιτελικός μου, οπότε σίγουρα φεύγω με το κεφάλι ψηλά.

Τις επόμενες μέρες θα ξεκουραστώ, θα συζητήσουμε με την ομάδα μου για να δούμε τι συνέβη σ’ αυτούς τους δυο ημιτελικούς και που πρέπει να δουλέψουμε. Έχω πίστη πως θα μπορέσω να ξεπεράσω αυτό το σκαλοπάτι την επόμενη φορά, ελπίζω πως θα υπάρξει επόμενη φορά».

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις