fbpx

Τζόκοβιτς: “Μου δίνει κίνητρο ο στόχος του να φτάσω τα Γκραν Σλαμ του Ναδάλ”

Τζόκοβιτς: “Μου δίνει κίνητρο ο στόχος του να φτάσω τα Γκραν Σλαμ του Ναδάλ”

Ως πηγή κινήτρου και θέλησης βλέπει ο Νόβακ Τζόκοβιτς τον αριθμό των 22 Γκραν Σλαμ που έχει κατακτήσει ο Ράφαελ Ναδάλ. Ο Σέρβος, κάτοχος 21 Γκραν Σλαμ, απάντησε καταφατικά σε ερώτηση για το εάν στο πίσω μέρος του μυαλού του υπάρχει η σκέψη της ισοφάρισης του σπουδαίου Ισπανού αντιπάλου τους, έχοντας πια φτάσει στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν.

Παράλληλα, ο εννέα φορές πρωταθλητής του μέιτζορ της Μελβούρνης στάθηκε και στην ιδιαίτερη αγάπη που έχει για το τένις και το επιπρόσθετο κίνητρο που αυτό το συναίσθημα του προσφέρει, ώστε να συνεχίζει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, τη στιγμή που πλησιάζει τα 36 του χρόνια.

“Φυσικά και αυτό μου δίνει κίνητρο. Προσπαθώ να ισορροπήσω τα πράγματα ανάμεσα στους επαγγελματικούς στόχους που πάντοτε υπάρχουν και στον δικό μου κορυφαίο στόχο που είναι να φτάσω σε ακόμη έναν (Γκραν Σλαμ) τίτλο. Είχα πολλές επιτυχία στην Αυστραλία και είναι προφανές πως κάτι τέτοιο τροφοδοτεί το κίνητρο και τη θέλησή μου να αποδίδω στο μέγιστο εντός κορτ.

Μοιάζει λίγο με μία ιδιωτική αποστολή. Συνεχίζω να παίζω τένις για κάτι προσωπικό, για την χαρά και την αγάπη που έχω για αυτό το σπορ. Έχω πάθος και για την οικογένειά μου, τους πιο κοντινούς ανθρώπους στη ζωή μου και ελπίζω πως καταφέρνω και μεταδίδω και σε αυτούς τη θετική μου ενέργεια όταν με βλέπουν να αγωνίζομαι”, ανέφερε ο Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις