fbpx

Σαμπαλένκα: “Βρήκα τον ρυθμό μου στο τάι μπρέικ” (vid)

Σαμπαλένκα: “Βρήκα τον ρυθμό μου στο τάι μπρέικ” (vid)

Κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη εμφανίστηκε η Αρίνα Σαμπαλένκα μετά την πρόκρισή της στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν. Η Νο5 στον κόσμο Λευκορωσίδα επικράτησε με 7-6(1), 6-2 της Μάγκντα Λινέτ στα ημιτελικά και στις πρώτες δηλώσεις της μετά τον αγώνα στάθηκε στην… αλλαγή ρυθμού από τη διαδικασία του τάι μπρέικ του πρώτου σετ και μετά, ενώ αναφέρθηκε και στην αξία που έχει η πείρα συμμετοχής σε τελικούς Γκραν Σλαμ, ενόψει της μεγάλης μάχης για το τρόπαιο που θα δώσει με την Έλενα Ριμπάκινα.

“Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή τη νίκη σε ημιτελικό. Η Λινέτ είναι βέβαια μία απίστευτη παίκτρια και αγωνίστηκε εξαιρετικά. Από την πλευρά μου, δεν ξεκίνησα καλά το ματς όμως βρήκα τον ρυθμό μου στο τάι μπρέικ. Από εκείνο το σημείο και πέρα άρχισα να εμπιστεύομαι περισσότερο τα χτυπήματά μου και να τα ψάχνω συχνότερα.

Το να είσαι σε τελικό σε τέτοιου τύπου τουρνουά είναι κάτι το απίθανο. Η αίσθηση της ατμόσφαιρας είναι φοβερή. Ήταν σπουδαία εμπειρία για εμένα όταν είχα παίξει τελικό στο διπλό εδώ (το 2021) και ελπίζω αυτή η πείρα να με βοηθήσει στον τελικό που έχω μπροστά μου.

Η Ριμπάκινα είναι μία απίθανη παίκτρια. Παίζει φανταστικό τένις, πολύ επιθετικό, έχει ήδη κατακτήσει ένα Γκραν Σλαμ οπότε διαθέτει και την εμπειρία του να αγωνίζεσαι σε τελικό. Θα είναι σπουδαία μάχη και ανυπομονώ για αυτήν”, ανέφερε η Σαμπαλένκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις