fbpx

Australian Open: Ιστορική πρόκριση για Νις και Ζιελίνσκι στο διπλό! (vid)

Australian Open: Ιστορική πρόκριση για Νις και Ζιελίνσκι στο διπλό! (vid)

Έναν από τους μεγαλύτερους θριάμβους της καριέρας τους πανηγύρισαν οι Ουγκό Νις και Γιαν Ζιελίνσκι στο διπλό των ανδρών. Ο Μονεγάσκος με τον Πολωνό επικράτησαν με 6-3, 5-7, 6-2 των Ζερεμί Σαρντί και Φαμπρίς Μαρτέν στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν, εξασφαλίζοντας έτσι αμφότεροι για πρώτη φορά στην καριέρα τους μία θέση σε μεγάλο τελικό Γκραν Σλαμ.

Μάλιστα, το επίτευγμα των Νο40 και Νο36 αντιστοίχως -στο διπλό- στον κόσμο παικτών γίνεται ακόμη εντυπωσιακότερο, συνυπολογίζοντας πως κανείς από τους δύο ποτέ πριν δεν είχε αγωνιστεί σε τελικό τουρνουά ανώτερης βαθμίδας από ATP250.

Αγωνιστικά, τα δύο πρώτα σετ βρήκαν τους… κατόχους τους με ένα και μοναδικό μπρέικ στο καθένα. Στο τρίτος μέρος ο Μονεγάσκος με τον Πολωνό εκκίνησαν με δύο μπρέικ για να βρεθούν μπροστά με 4-0 και στη συνέχεια απλώς έκαναν συντήρηση του πλεονεκτήματος ως το τελικό 6-2, έπειτα από 1 ώρα και 48 λεπτά.

Στον μεγάλο τελικό ο Νις με τον Ζιελίνσκι θα αναμετρηθούν με το δίδυμο των Ρίνκι Χιτζικάτα και Τζέισον Κούμπλερ, οι οποίοι επικράτησαν με 6-4, 6-2 των Μαρσέλ Γκρανογέρς και Οράσιο Σεμπάλος στον άλλο ημιτελικό.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις