fbpx

Australian Open: Φωτογραφήθηκε δίπλα σε εθνικιστές Ρώσους ο πατέρας του Τζόκοβιτς (vids)

Australian Open: Φωτογραφήθηκε δίπλα σε εθνικιστές Ρώσους ο πατέρας του Τζόκοβιτς (vids)

Ένταση επικράτησε έξω από τη Rod Laver Arena κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και Αντρέι Ρούμπλεφ, μιας και μία μερίδα Σέρβων οπαδών φώναζαν συνθήματα υπέρ της Ρωσίας, κρατώντας μάλιστα σημαίες της χώρας τους με τον Πούτιν, αλλά και φορώντας μπλούζες με την επιγραφή «Ζ», που σηματοδοτούν την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Περισσότερο ντόρο σε αυτό το γεγονός προκάλεσε η παρουσία του πατέρα του 35χρονου Σέρβου Τενίστα, Σρεντάν Τζόκοβιτς, που έδειχνε να υποστηρίζει ότι φώναζαν οι συμπατριώτες του, ενώ στα πλάνα φαίνεται να αγκαλιάζει αυτόν που κρατά τη σημαία που απεικονίζει τον Πούτιν.

Η Tennis Australia τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω θέμα με την εξής ανακοίνωση: «Μια μικρή ομάδα ανθρώπων έφερε ακατάλληλες σημαίες και σύμβολα και απείλησε τους φρουρούς ασφαλείας μετά από έναν αγώνα το βράδυ της Τετάρτης και εκδιώχθηκαν.

Οι παίκτες και οι ομάδες τους έχουν ενημερωθεί για την πολιτική της διοργάνωσης σχετικά με τις σημαίες και τα σύμβολα και για την αποφυγή οποιασδήποτε κατάστασης που μπορεί να προκαλέσουν. Συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε στενά με τις υπηρεσίες ασφαλείας και την επιβολή του νόμου».

https://www.youtube.com/watch?v=1MCPYdm8kZM

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις