fbpx

Ο Τζόκοβιτς… αποθεώνει τον Ρότζερ Φέντερερ! (vid)

Ο Τζόκοβιτς… αποθεώνει τον Ρότζερ Φέντερερ! (vid)

Υπέροχες εικόνες εκτυλίχθηκαν στο κεντρικό κορτ της Μελβούρνης, λίγο μετά τη νίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-0 σετ επί του Αντρέι Ρούμπλεφ και την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Αρχικά, ο Σέρβος τοποθετήθηκε για την εμφάνισή του, χαρακτηρίζοντάς την ως τη δεύτερη καλύτερη έπειτα από την προχθεσινή κόντρα στον Ντε Μινόρ.

“Θα κατέτασσα το σημερινό ματς ως το δεύτερο καλύτερό μου (έπειτα από εκείνο με τον Ντε Μινόρ), αλλά πολύ κοντά στο πρώτο. Δεν γίνεται να μην είμαι χαρούμενος με το τένις μου. Έπαιξα πολύ σταθερά από τον πίσω χώρο του κορτ, λατρεύω αυτές τις συνθήκες, αυτό το κορτ. Το έχω ξαναπεί πολλές φορές πως λατρεύω να παίζω εδώ. Είναι το πιο ξεχωριστό κορτ για εμένα”, ανέφερε ο Σέρβος.

Λίγο αργότερα, η… κουβέντα έφερε και το όνομα του Ρότζερ Φέντερερ. Μνημονεύοντας την πρώτη νίκη της καριέρας του σε ημιτελικό Γκραν Σλαμ (στο US Open του 2007), ο Τζόκοβιτς πρόσθεσε ότι μετά στον τελικό ηττήθηκε από τον Ελβετό. Και μόνο το άκουσμα του ονόματος του Φέντερερ ενθουσίασε το κοινό, με τον Σέρβο να ενθαρρύνει τους φιλάθλους να αποθεώσουν τον σπουδαίο επί χρόνια αντίπαλό του, ενώ δεν δίστασε και να τον… προκαλέσει σε έναν αγώνα σκι σε λίγα χρόνια, όταν προφανώς θα έχει κρεμάσει και ο ίδιος ο Τζόκοβιτς τη ρακέτα του.

“Νομίζω πως ήταν στο US Open το 2007. Έχει περάσει πολύς καιρός από τότε. Είχα την τύχη να νικήσω σε εκείνο τον ημιτελικό, στον τελικό όμως ηττήθηκα από τον Ρότζερ. Ας δώσουμε ένα μεγάλο χειροκρότημα για τον Ρότζερ, παιδιά. Το αξίζει. Έδωσα μερικές τρομερές μάχες με τον Ρότζερ όλα αυτά τα χρόνια, αυτό είναι βέβαιο.

Λείπει από το τένις. Τον είδα εξαιρετικά καλοντυμένο για μία εβδομάδα μόδας. Τον είδα επίσης που έκανε σκι. Θέλω να τον προκαλέσω σε έναν αγώνα σκι, σε λίγα χρόνια. Οπωσδήποτε απολαμβάνει τη ζωή και είναι ωραίο να το βλέπεις. Προφανώς για το τένις είναι ένας από τους σημαντικότερους παίκτες που πέρασαν ποτέ. Πολλούς χαιρετισμούς σε αυτόν και την οικογένειά του”.

Όλη η κουβέντα για τον Φέντερερ από το 4:40 του βίντεο και μετά:

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις