fbpx

Australian Open: Απίθανη Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ και την Πλίσκοβα! (vid)

Australian Open: Απίθανη Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ και την Πλίσκοβα! (vid)

Όνειρο ζει η Μάγκντα Λινέτ, το οποίο συνεχίζεται! Η Νο45 στον κόσμο Πολωνή, που ποτέ στο παρελθόν δεν είχε ξεπεράσει τον 3ο Γύρο οποιουδήποτε Γκραν Σλαμ, επικράτησε με 6-3, 7-5 της Καρολίνα Πλίσκοβα και εξασφάλισε ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Στον αντίποδα, η Τσέχα είδε για τρίτη φορά στην καριέρα της μία πορεία στο μέιτζορ της Μελβούρνης να σταματάει στη Φάση των “8”.

Από το πρώτο κιόλας μέρος φάνηκε πως το κλειδί έμελλε να είναι η αποτελεσματικότητα στους κρίσιμους πόντους και τις επιθετικές πρωτοβουλίες. Η 31 ετών Πολωνή είχε 7 winner με μόλις 4 αβίαστα λάθη την ώρα που η Πλίσκοβα είχε 8 winner αλλά με 14 αβίαστα.

Το ματς άρχισε με ένα μπρέικ εκατέρωθεν στα δύο πρώτα γκέιμ, για να έρθει το δεύτερο μπρέικ υπέρ της Λινέτ στο 4ο γκέιμ. Έκτοτε, η Πολωνή απλώς διαχειρίστηκε το προβάδισμά της για να φτάσει στο 6-3.

Στο δεύτερο μέρος ξανά η Πλίσκοβα είχε 10 winner με 22 αβίαστα λάθη, γεγονός που της στέρησε κρίσιμους πόντους. Το σετ κύλησε ισορροπημένα ως το 5-5 για να έρθει το μοναδικό μπρέικ από πλευράς Πολωνής στο 11ο γκέιμ και με ένα κράτημα του σερβίς να κλείσει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά.

Στην επόμενη φάση η Μάγκντα Λινέτ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Αρίνα Σαμπαλένκα, η οποία επικράτησε με 6-3, 6-2 της Ντόνα Βέκιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις