fbpx

Australian Open, Τζόκοβιτς: «Όταν τραυματίζονται άλλοι παίκτες είναι θύματα, αλλά όταν είμαι εγώ, το προσποιούμαι»

Australian Open, Τζόκοβιτς: «Όταν τραυματίζονται άλλοι παίκτες είναι θύματα, αλλά όταν είμαι εγώ, το προσποιούμαι»

Για την κατάσταση του τραυματισμού του στο πόδι, αλλά και για τους αμφισβητίες περί αυτού, μίλησε ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε Σέρβους δημοσιογράφους, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως μόνο όταν τραυματίζεται εκείνος κάνουν λόγο “θέατρο”.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας είπε πως δεν τον ενδιαφέρει όσοι αμφιβάλλουν σχετικά με τον τραυματισμό του, μίλησε για τις συγκρίσεις με άλλους τενίστες που “προσποιούνται” τραυματισμούς, ενώ αναφέρθηκε και στο πως θα προγραμματίζει αυτός και η ομάδα του τις προπονήσεις την ημέρα των αγώνων.

Υπενθυμίζουμε, πως ο No. 5 του κόσμου θα αντιμετωπίσει αύριο Τέταρτη 25/01 τον Αντρέι Ρούμπλεφ σε έναν αρκετά δύσκολο και απαιτητικό προημιτελικό.

«Αφήνω την αμφιβολία σε αυτούς τους ανθρώπους. Ας αμφιβάλουν. Μόνο οι δικοί μου τραυματισμοί αμφισβητούνται. Όταν τραυματίζονται κάποιοι άλλοι παίκτες, τότε είναι θύματα, αλλά όταν είμαι εγώ, το προσποιούμαι. Είναι πολύ ενδιαφέρον… Δεν νιώθω ότι χρειάζεται να αποδείξω τίποτα σε κανέναν», είπε αρχικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

«Έχω κάνει μαγνητική τομογραφία, υπέρηχο και οτιδήποτε άλλο, τόσο πριν από δύο χρόνια όσο και τώρα. Το αν θα το δημοσιεύσω στο ντοκιμαντέρ μου ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαρτάται από το πως νιώθω. Ίσως θα το κάνω, ίσως όχι.

Δεν με ενδιαφέρει πραγματικά τι σκέφτονται και λένε οι άνθρωποι. Είναι διασκεδαστικό, είναι ενδιαφέρον να βλέπω πώς συνεχίζεται αυτή η παραφιλολογία που είναι διαφορετική σε σύγκριση με άλλους παίκτες που έχουν περάσει παρόμοια κατάσταση. Αλλά το έχω συνηθίσει και απλώς μου δίνει επιπλέον δύναμη και κίνητρο. Οπότε τους ευχαριστώ για αυτό».

Σχετικά με τις προπονήσεις την ημέρα των αγώνων, είπε: «Μιλήσαμε γι’ αυτό με την ομάδα μου, δεν ξέρω, σκεφτόμαστε αν θα πρέπει να συνεχίσουμε να μην προπονούμαστε τις ημέρες που δεν έχω αγώνα. Τα σημάδια είναι καλά, αλλά δεν θα πανηγυρίσω ακόμα. Ας δούμε πώς θα νιώσω αύριο».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις