fbpx

Australian Open: Απέκλεισε την Πεγκούλα και πέρασε στους “4” η Αζαρένκα (pics,vids)

Australian Open: Απέκλεισε την Πεγκούλα και πέρασε στους “4” η Αζαρένκα (pics,vids)

Την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open πήρε η Βικτόρια Αζαρένκα, επικρατώντας της Τζέσικα Πεγκούλα με 2-0 σετ (6-4, 6-1), μετά από μία ώρα και 37 λεπτά αγώνα.

Η 33χρονη τενίστρια από τη Λευκορωσία βρίσκεται στην τελική 4αδα της διοργάνωσης της Μελβούρνης (16-29/01) για πρώτη φορά μετά το 2013, όταν και είχε κατακτήσει τον τίτλο για τελευταία φορά.

Στο 1ο σετ, η Αζαρένκα ξεκίνησε εξαιρετικά στο κορτ, κερδίζοντας τα πρώτα 3 games, έχοντας και break στο ενδιάμεσο (3-0).

Η Αμερικανίδα αντίπαλός της κράτησε τη διαφορά στα ίδια επίπεδα μέχρι και το 8ο game (5-3), ενώ μάλιστα στο αμέσως επόμενο έσβησε το break της Βικτόρια, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση (5-4).

Τελικώς όμως, η No. 24 του κόσμου της ξανά έσπασε το σερβίς στο 10ο και τελευταίο game, κάνοντας το πρώτο βήμα για τη straight νίκη (6-4).

Στο 2ο και τελευταίο σετ, πάλι ξεκίνησε εξαιρετικά η Αζαρένκα, με love game (40-0) στην αρχή, αλλά και break στο 2ο game (2-0).

Η No. 3 της παγκόσμιας κατάταξης απάντησε με δικό της break, αλλά στη συνέχεια δε μπόρεσε να ακολουθήσει στο ρυθμό της αντιπάλου της, με αποτέλεσμα να μην κερδίσει κάποιο game και να ηττηθεί (6-1).

Να σημειωθεί, πως η Αζαρένκα έχει κατακτήσει το εν λόγω Grand Slam δύο φορές στην έως τώρα καριέρα της, αυτή θα είναι η 3η της παρουσία στους “4” της διοργάνωσης, και την Πέμπτη (26/01), θα συναντήσει στο κορτ την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Ελένα Ριμπακίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις