fbpx

Τζόκοβιτς: “Η σημερινή εμφάνισή μου ήταν κοντά στο τέλειο”

Τζόκοβιτς: “Η σημερινή εμφάνισή μου ήταν κοντά στο τέλειο”

Άκρως ικανοποιημένος με τη συνολική εμφάνισή του κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ, όπως και την πρόκριση στα προημιτελικά το Αυστραλιανού Όπεν, εμφανίστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος, εννέα φορές πρωταθλητής στη Μελβούρνη, στάθηκε στην σταθερά υψηλότατη ποιότητα παιχνιδιού που έβγαλε, ενώ έκανε ειδική μνεία στο γεγονός πως δεν ένιωσε καμία ενόχληση στο πόδι, πρόβλημα που τον είχε ταλαιπωρήσει τις προηγούμενες ημέρες.

“Ήταν κοντά στο τέλειο (η σημερινή εμφάνισή μου). Δεν έχω και πολλά να πω για την εμφάνισή μου. Ήμουν σχεδόν άπταιστος από την αρχή, κατάφερα από το ξεκίνημα να κλειδώσω ψηλά το επίπεδό μου. Ένιωσα περίφημα με το πόδι μου σήμερα, καλύτερα από κάθε άλλο ματς στο τουρνουά. Ένιωσα την άνεση για να κινούμαι παντού στο κορτ.

Ήξερα τι να περιμένω από το κοινό, από την ατμόσφαιρα και τον Ντε Μινόρ. Παρόλο που δεν τον είχα αντιμετωπίσει ποτέ ξανά, γνώριζα ποιο αγωνιστικό πλάνο απαιτούνταν εδώ. Ήξερα πως έπρεπε να παραμείνω επιθετικός και να του στερήσω τον χρόνο, διότι είναι ένας από τους ταχύτερους παίκτες του Τουρ. Από την αρχή μέχρι και το τελευταίο πόντο, όλα κύλησαν άψογα. Είμαι πολύ χαρούμενος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζόκοβιτς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις