fbpx

Australian Open: Συνεχίζει να μαγεύει η Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ και την Γκαρσία! (vid)

Australian Open: Συνεχίζει να μαγεύει η Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ και την Γκαρσία! (vid)

Η φανταστική πορεία της Μάγκντα Λινέτ στο Αυστραλιανό Όπεν συνεχίζεται! Η Νο45 στον κόσμο Πολωνή επιβλήθηκε με 7-6(3), 6-4 της Καρολίν Γκαρσία, πανηγυρίζοντας την παρθενική της πρόκριση σε προημιτελικά Γκραν Σλαμ. Στον αντίποδα, έτσι… φρέναρε την Νο4 στον κόσμο Γαλλίδα, που προερχόταν και από την πορεία της στα ημιτελικά του περσινού US Open.

Στο πρώτο σετ, το δίπολο winner-αβίαστων λαθών απετέλεσε χαρακτηριστικό δείγμα της ανωτερότητας της Πολωνής. Η Λινέτ είχε 14 winner με 8 λάθη, την ώρα που η Γκαρσία είχε 13 winner με 19 λάθη. Ωστόσο, η 30χρονη από το Πόζναν μετέτρεψε σε μπρέικ μόνο 2/5 ευκαιρίες της, την ώρα που η Γαλλίδα έκανε δύο μπρέικ σε τρεις προσπάθειες. Στο τάι μπρέικ η Λινέτ πέρασε μπροστά με 4-2 και στη συνέχεια συντήρησε το πλεονέκτημά της για να φτάσει στο 7-3.

Στο δεύτερο μέρος, η Λινέτ ξεκίνησε με ένα χαμένο μπρέικ πόιντ στο εναρκτήριο γκέιμ και άλλα τρία στο έβδομο. Εν τέλει, το πολύτιμο μπρέικ ήρθε στο 9ο γκέιμ για το 5-4 και στη συνέχεια η Πολωνή κράτησε το σερβίς της για να κλείσει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 57 λεπτά.

Στην επόμενη φάση η Λινέτ θα αντιμετωπίσει την Καρολίνα Πλίσκοβα, η οποία επικράτησε με 6-0, 6-4 της Σουάι Ζανγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις