fbpx

Australian Open: Συνεχίζει απτόητη την πορεία της η Πλίσκοβα (vid)

Australian Open: Συνεχίζει απτόητη την πορεία της η Πλίσκοβα (vid)

Μία θέση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε… με άνεση η Καρολίνα Πλίσκοβα. Η Νο31 στον κόσμο Τσέχα επιβλήθηκε με 6-0, 6-4 της Σουάι Ζανγκ και έτσι επέστρεψε στην τελική οκτάδα του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης για πρώτη φορά από το 2019.

Στο πρώτο μέρος η Νο22 στον κόσμο Κινέζα ήταν… απούσα, με αποτέλεσμα η Πλίσκοβα να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Η Ζανγκ είχε 0/7 πόντους σε δεύτερο σερβίς, 8/15 σε πρώτο και έτσι τα τρία μπρέικ της Τσέχας ήρθαν για να ορίσουν τις εξελίξεις.

Στο δεύτερο μέρος η 34χρονη Κινέζα έχασε μπρέικ πόιντ και μαζί την ευκαιρία να προηγηθεί από νωρίς με 2-0. Τελικά, το μπρέικ ήρθε για τη Ζανγκ στο 6ο γκέιμ, δίνοντας της το προβάδισμα με 4-2, ωστόσο έκτοτε ήρθε η κατάρρευση. Η Κινέζα δεν πήρε ούτε έναν πόντο στα τρία επόμενα γκέιμ(!), δέχθηκε δύο μπρέικ μένοντας πίσω με 5-4 και με ένα ακόμη κράτημα του σερβίς η Τσέχα έκλεισε το ματς έπειτα από μόλις 55 λεπτά.

Στην επόμενη φάση η Πλίσκοβα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μάγκντα Λινέτ, η οποία επικράτησε με 7-6(3), 6-4 της Καρολίν Γκαρσία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις