fbpx

Australian Open: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπέντσιτς η Σαμπαλένκα (vid)

Australian Open: Ξεπέρασε και το εμπόδιο της Μπέντσιτς η Σαμπαλένκα (vid)

Πραγματοποιώντας μία ώριμη και αποτελεσματική εμφάνιση, η Αρίνα Σαμπαλένκα επικράτησε με 7-5, 6-2 της Μπελίντα Μπέντσιτς παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Αυτή μάλιστα θα είναι η παρθενική παρουσία της Λευκορωσίδα στην τελική οκτάδα του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης, έχοντας αποκλειστεί πριν δύο σερί χρονιές (2021, 2022) στη Φάση των “16”.

Στο πρώτο σετ η αποτελεσματικότητα ήταν το κλειδί της υπεροχής για τη Νο5 στον κόσμο Σαμπαλένκα. Αν και δέχθηκε μπρέικ από την Ελβετή και έμεινε πίσω με 3-1, αξιοποίησε τα δύο μπρέικ πόιντ που βρήκε στη συνέχεια και έκλεισε το σετ στο 7-5.

Στο δεύτερο μέρος, το… πλήγμα για την Νο10 στον κόσμο Μπέντσιτς ήρθε στο 4ο γκέιμ. Εκεί, η Λευκορωσίδα πραγματοποίησε το μπρέικ που της έδωσε το προβάδισμα με 3-1 και με ακόμη ένα μπρέικ στο 8ο γκέιμ έκλεισε επί τόπου το σετ και το ματς έπειτα από 1 ώρα και 27 λεπτά μάχης.

https://twitter.com/tennisispain/status/1617336658453757955

Στην επόμενη φάση η Σαμπαλένκα θα αναμετρηθεί με την Ντόνα Βέκιτς, η οποία επικράτησε με 6-2, 1-6, 6-3 της Λίντα Φρουβίρτοβα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις