fbpx

Τσιτσιπάς: «Χαίρομαι που μοιράζομαι στιγμές μαζί σας, δεν είναι εύκολο» (vid)

Τσιτσιπάς: «Χαίρομαι που μοιράζομαι στιγμές μαζί σας, δεν είναι εύκολο» (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε την είσοδο του στα προημιτελικά του Australian Open, χάρη στη μικρή αλλαγή στην τεχνική του, όπως επεσήμανε ο ίδιος.

Ο Έλληνας τενίστας είδε το 0-2 να γίνεται 2-2 από τον Γιανίκ Σίνερ, ωστόσο στο 5ο σετ επικράτησε με 6-4, 6-4, 3-6, 4-6, 6-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 3η σερί χρονιά και 4η συνολικά στην καριέρα του.

«Ήταν μεγάλο παιχνίδι νιώθω σαν να ήμουν έναν αιώνα στο κορτ. Σπουδαία βραδιά. Ήταν απίστευτο!», είπε και συνέχισε απευθυνόμενος στον κόσμο: «Είμαστε εδώ, το κάνουμε μαζί αυτό, χαίρομαι που μοιράζομαι στιγμές μαζί σας, δεν είναι εύκολο. Αντιμετώπισα έναν σπουδαίο αντίπαλο σήμερα, που έπαιξε απίστευτο τένις στο τρίτο και τέταρτο σετ. Έμεινα ήρεμος όπως συνήθιζε να κάνει ο κύριος Λέιβερ στις μέρες του, νιώθω το πρόσωπο μου καίγεται από την προσπάθεια σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξω στον ποταμό της Μελβούρνης».

Για τις αναπροσαρμογές που χρειάστηκε να κάνει στο παιχνίδι του για να πάρει τη νίκη είπε: «Θα μιλήσω με τεχνικούς όρους, αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα γίνεται. Απελευθέρωσα τον καρπό μου και αυτό με βοήθησε να βγάλω περισσότερη ένταση. Αυτό άλλαξε πολλά, με βοήθησε να σερβίρω καλύτερα προς το τέλος, χωρίς να έχω ένταση στο σώμα και χαίρομαι που το συνειδητοποίησα».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις