fbpx

Ριμπάκινα: “Έπαιξα πολύ καλά στις σημαντικές στιγμές του αγώνα”

Ριμπάκινα: “Έπαιξα πολύ καλά στις σημαντικές στιγμές του αγώνα”

Ιδιαίτερη βαρύτητα στη διαχείριση των κρίσιμων στιγμών έδωσε η Έλενα Ριμπάκινα, ερωτώμενη για το ποιο ήταν το κλειδί της νίκης απέναντι στην Ίγκα Σφιόντεκ. Η Καζάχα -γεννημένη στη Ρωσία- στάθηκε επίσης και στο γεγονός πως η Νο1 στον κόσμο αντίπαλός της είχε κάποιες δυσκολίες στο σερβίς της, όπως και στην συνολική πνευματική προσέγγιση που είχε η ίδια στο κορτ.

“Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο ματς. Πραγματικά σέβομαι την Ίγκα και το σερί που είχε σε Γκραν Σλαμ. Είναι μία νεαρή παίκτρια που παίζει πάρα πολύ καλά. Σήμερα πιστεύω πως ήταν καλή και στο σερβίς της, αλλά δυσκολευόταν λίγο όταν σέρβιρε προς τη μία πλευρά.

Στις σημαντικές στιγμές του αγώνα έπαιξα πολύ καλά και αυτό ήταν που έκανε τη διαφορά. Φυσικά ήμουν αγχωμένη, όπως κάθε φορά που βγαίνω στο κορτ, όπως ισχύει για όλους. Αλλά ήμουν παράλληλα και ήρεμη. Προσπάθησα τουλάχιστον να μην δείξω τα συναισθήματά μου. Ο προπονητής μου μού λέει πως μερικές φορές πρέπει να είμαι πιο διαχυτική με τα συναισθήματά μου. Ακόμα μαθαίνω”, ανέφερε η Ριμπάκινα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις