fbpx

Λεχέτσκα: “Εάν μου έλεγε κάποιος πριν το τουρνουά ότι θα έπαιζα τέτοιο τένις, δεν θα τον πίστευα”

Λεχέτσκα: “Εάν μου έλεγε κάποιος πριν το τουρνουά ότι θα έπαιζα τέτοιο τένις, δεν θα τον πίστευα”

Στιγμές απόλυτης… τενιστικής ευτυχίας ζει ο Γίρι Λεχέτσκα, μετά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο71 στην παγκόσμια κατάταξη Τσέχος νίκησε με 3-1 σετ τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ νωρίτερα είχαν προηγηθεί οι νίκες επί των Μπόρνα Τσόριτς, Κρίστοφερ Γιούμπανκς και Κάμερον Νόρι. Ο 21 ετών Τσέχος στάθηκε σε αυτό το απρόσμενο σερί κόντρα σε αντιπάλους φαβορί, υπογραμμίζοντας πως η πορεία του στο τουρνουά ακόμα παραμένει ζωντανή.

“Νιώθω απίθανα. Είναι δύσκολο να βρω τα κατάλληλα λόγια. Όλα αυτά που περάσαμε πέρσι τα είχα στο μυαλό μου ερχόμενος φέτος στην Αυστραλία. Πέρσι είχα ηττηθεί στον πρώτο γύρο. Εάν μου έλεγε κάποιος πριν το τουρνουά ότι θα έπαιζα τέτοιο τένις, δεν θα τον πίστευα. Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος με την πρόκριση.

Το σερί (νικών κόντρα σε φαβορί) δεν έχει τελειώσει. Όλοι όσοι νίκησα εδώ είναι τρομεροί τενίστες και έπρεπε να βγάλω το καλύτερο παιχνίδι μου για να τα καταφέρω. Έπρεπε να παίξω όλα τα χαρτιά μου για να νικήσω τον Τσόριτς στον 1ο Γύρο, μετά ο Γιούμπανκς στάθηκε πολύ καλά, ενώ μετά ακολούθησε ο Νόρι και τώρα ο Φελίξ. Μου ακούγεται τρελό, αλλά είναι αλήθεια και είμαι κατενθουσιασμένος που το ταξίδι συνεχίζεται”, ανέφερε ο Λεχέτσκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις