fbpx

Αζαρένκα: “Είπα στον εαυτό μου πως τη νίκη κανείς δεν θα μου τη χαρίσει”

Αζαρένκα: “Είπα στον εαυτό μου πως τη νίκη κανείς δεν θα μου τη χαρίσει”

Εξαιρετικά ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Βικτόρια Αζαρένκα μετά τη νίκη της με 2-1 σετ επί της Ζου Λιν και την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Η 33χρονη Λευκορωσίδα στάθηκε ιδιαίτερα στην οριακή μάχη του φινάλε για να κλείσει το ματς, ενώ φρόντισε να αναφερθεί και στην επόμενη αντίπαλό της, την Νο3 στον κόσμο Τζέσικα Πεγκούλα, προϊδεάζοντας τους πάντες για μία πολύ δυναμική αναμέτρηση.

“Νιώθω μεγάλη ανακούφιση. Ήταν 2 ώρες και 40 λεπτά διαρκούς πίεσης, πόντο με τον πόντο. Είχε ψυχολογικές εναλλαγές, τα είχε όλα αυτό το ματς. Χαίρομαι πολύ που μπόρεσα να το διαχειριστώ. Στην αρχή της σεζόν είχα δύο πολύ οριακά παιχνίδια που δεν κατέληξαν όπως ήθελα. Είμαι πολύ ευτυχής που αυτή τη φορά αξιοποίησα τις ευκαιρίες μου.

Όταν βρέθηκα πίσω με 15-40 (στο τελευταίο γκέιμ) είπα στον εαυτό μου πως ‘πρέπει να το πάρεις μόνη σου, κανείς δεν θα στο χαρίσει’. Είμαι πολύ περήφανη με τον εαυτό μου που τα κατάφερα.

Με την Πεγκούλα έχουμε χτυπήσει μπάλες μαζί στην προπόνηση μαζί, έχουμε δώσε πολλά θαυμάσια παιχνίδια μαζί. Θα το απολαύσω αυτό. Εάν χάσω, προτιμώ να χάσω από την Τζέσικα, αλλά θα της κάνω τη ζωή κόλαση (στο κορτ), αυτό είναι βέβαιο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Αζαρένκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις