fbpx

Australian Open: Έβγαλε νοκ-άουτ και την Γκοφ η αναγεννημένη Οσταπένκο! (vid)

Australian Open: Έβγαλε νοκ-άουτ και την Γκοφ η αναγεννημένη Οσταπένκο! (vid)

Deja vu από τη… χρυσή εποχή της συνεχίζει να προξενεί η Γέλενα Οσταπένκο. Η Νο17 στον κόσμο Λετονή επιβλήθηκε με 7-5, 6-3 της Κόκο Γκοφ, παίρνοντας έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα της ένα εισιτήριο για τα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Ταυτοχρόνως, αυτή είναι η πρώτη πρόκρισή της σε τελική οκτάδα οποιοιδήποτε Γκραν Σλαμ από το Γουίμπλεντον του 2018.

Στο πρώτο μέρος πάντως, η Γκοφ προηγήθηκε με 2-1 χάρη σε μπρέικ, για να απαντήσει αμέσως η Οσταπένκο ισοφαρίζοντας σε 2-2. Στο υπόλοιπο του σετ η Νο7 στον κόσμο Αμερικανίδα έχασε έξι μπρέικ πόιντ και η Λετονή… κανένα, καθώς η αμέσως επόμενη ευκαιρία της ήρθε στο 12ο γκέιμ και αξιοποιώντας την έφτασε στο 7-5.

Στο δεύτερο μέρος, η Γκοφ έχασε μία ευκαιρία για μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ. Η 25χρονη Οσταπένκο αντιθέτως αξιοποίησε ξανά τη μία και μοναδική που είχε στο 8ο γκέιμ για να προηγηθεί με 5-3 και στη συνέχεια απλώς έκλεισε το ματς έπειτα από 1 ώρα και 33 λεπτά παιχνιδιού.

Στην επόμενη φάση η Οσταπένκο θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα, η οποία νίκησε νωρίτερα με 6-4, 6-4 την Νο1 στον κόσμο Ίγκα Σφιόντεκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις