fbpx

Australian Open: Αποστολή εξετελέσθη… με άνεση για τον Χατσάνοφ (vid)

Australian Open: Αποστολή εξετελέσθη… με άνεση για τον Χατσάνοφ (vid)

Σε εύκολη υπόθεση εξελίχθηκε για τον Κάρεν Χατσάνοφ η πρόκριση στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο20 στον κόσμο Ρώσος επιβλήθηκε με 6-0, 6-0, 7-6(4) του Γιοσιχίτο Νισιόκα, παίρνοντας έτσι για πρώτη φορά στην καριέρα του ένα εισιτήριο για την τελική οκτάδα του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης.

Όπως μαρτυρά και το σκορ, στα δύο πρώτα σετ ο Χατσάνοφ έκανε περισσότερο… μία δυνατή προπόνηση, παρά έδινε αγώνα. Ο Ρώσος δεν άφησε περιθώριο στον Ιάπωνα να φτάσει ούτε μία φορά σε μπρέικ πόιντ, περιορίζοντάς τον μάλιστα σε μόλις 3/20 πόντους σε πρώτο σερβίς! Έτσι, το 6-0, 6-0 ήρθε εύκολα για τον Χατσάνοφ.

Αντιθέτως, στο τρίτο μέρος παρόλο που ο Ρώσος ξεκίνησε με μπρέικ, ο Νισιόκα απάντησε με τον ίδιο τρόπο μειώνοντας σε 2-1.

Έκτοτε οι δυο τους είχαν σταθερά κρατήματα σερβίς που τους οδήγησαν στο τάι μπρέικ. Εκεί, ο Ιάπωνας έφτασε να προηγείται με 4-3, αλλά είδε τον αντίπαλό του να παίρνει τους επόμενους τέσσερις πόντους στη σειρά και να κλείνει το ματς έπειτα από 1 ώρα και 58 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Χατσάνοφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Σεμπάστιαν Κόρντα, ο οποίος επικράτησε με 3-6, 6-3, 6-2, 1-6, 7-6(7) του Χούμπερτ Χούρκατς.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις