fbpx

Australian Open: Απίθανη Ριμπάκινα, έβγαλε νοκ-άουτ τη Σφιόντεκ! (vid)

Australian Open: Απίθανη Ριμπάκινα, έβγαλε νοκ-άουτ τη Σφιόντεκ! (vid)

Με… εκπλήξεις άρχισε η δράση στον 4ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, καθώς η Έλενα Ριμπάκινα επιβλήθηκε με 6-4, 6-4 της Ίγκα Σφιόντεκ, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Έτσι, η Νο25 στον κόσμο Καζάχα άφησε εκτός συνέχειας την Νο1 στον κόσμο Πολωνή.

Στο πρώτο μέρος, η Ριμπάκινα έκανε μπρέικ στο εναρκτήριο γκέιμ, ωστόσο η Σφιόντεκ απάντησε λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το σχετικά μέτριο σερβίς της Πολωνής (63% πρώτο, 50% δεύτερο) έδωσε στην -γεννημένη στη Ρωσία- Καζάχα την ευκαιρία να πραγματοποιήσει και δεύτερο μπρέικ φτάνοντας έτσι στο 6-4.

Στο δεύτερο μέρος το πρώτο σερβίς της Πολωνής έπεσε στο 53% (10/19 πόντους), οπότε, παρόλο που ξεκίνησε με μπρέικ για να προηγηθεί με 3-0, δεν υπήρξε συνέχεια. Η Ριμπάκινα ισοφάρισε σε 3-3 και στο 9ο γκέιμ έκανε νέο μπρέικ για να προηγηθεί με 5-4, κλείνοντας λίγο αργότερα στο σερβίς της το ματς έπειτα από 1 ώρα και 29 λεπτά αγώνα.

Στην παρθενική της παρουσία σε προημιτελικά Αυστραλιανού Όπεν η πρωταθλήτρια του περσινού Γουίμπλεντον θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Γέλενα Οσταπένκο, η οποία νίκησε με 7-5, 6-3 την Κόκο Γκοφ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις