fbpx

Australian Open, Μπέντσιτς – Τζόρτζι 2-0, στο γύρο των 16 η Ελβετίδα (vid)

Australian Open, Μπέντσιτς – Τζόρτζι 2-0, στο γύρο των 16 η Ελβετίδα (vid)

Η Μπελίντα Μπέντσιτς πέρασε στον τέταρτο γύρο του Αυστραλιανού όπεν μετά τη νίκη της με 7-5 6-2 επί της Ιταλίδας Καμίλα Τζόρτζι.

 Η Τζόρτζι είχε πολλά αβίαστα λάθη και δυσκολεύτηκε να πάρει πόντους πίσω από το δεύτερο σερβίς της με την Ελβετίδα να φτάνει τις 7 νίκες στην σειρά σε όλες τις διοργανώσεις. Νούμερο 10 στην παγκόσμια κατάταξη και κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, θα αντιμετωπίσει στην συνέχεια είτε τη νούμερο 5 κόσμου Άρίνα Σαμπαλένκα είτε την Ελίζ Μέρτενς.

 «Ποτέ δεν ξέρεις πότε μπορεί να επιστρέψει στο ματς η Τζόρτζι», είπε η Μπέντσιτς. «Είναι πολύ εκρηκτική και πολύ γρήγορη οπότε έπρεπε να είμαι διαρκώς συγκεντρωμένη. Έπρεπε επίσης να βρω αυτή την ισορροπία, να βάζω τη μπάλα στο κορτ και να είμαι επιθετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που απέδωσε καλά. Ο προπονητής μου, μου έλεγε να χαλαρώσω, μερικές φορές είχα ένταση και ήθελα να τα πάω λίγο καλύτερα αλλά κάποιες άλλες φορές είναι απλά αρκετό να συνεχίσεις να κάνεις αυτό που αποδίδει και να είσαι χαλαρή».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις