fbpx

Australian Open: Λύγισαν από τους Νο. 1 του ταμπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid)

Australian Open: Λύγισαν από τους Νο. 1 του ταμπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά (vid)

Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες από τους Νο. 1 του ταμπλό στα διπλά, Γουέσλι Κούλχοφ και Νιλ Σκάπσκι με 7-6(6), 4-6, 7-6(7) για τον 2ο γύρο του Australian Open το οποίο διεξάγεται αυτές τις ημέρες (16-29 Ιανουαρίου) στη Μελβούρνη.

Η αναμέτρηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη Kia Arena με τους Έλληνες παίκτες να γνωρίζουν την αποθέωση, κρίθηκε στο super tie-break του 3ου σετ με τους Κούλχοφ και Σκάπσκι να έχουν πάρει το προβάδισμα με 1-0 στο 1ο σετ που είχε διάρκεια 62 λεπτά!

Το μοναδικό break του αγώνα προήλθε από τους αδερφούς Τσιτσιπά, στο 2ο σετ, το οποίο και κατέκτησαν στηριζόμενοι στο εξαιρετικό σερβίς τους το οποίο έφτασε στο 87% στους κερδισμένους πόντους στο 1ο σερβίς.

Όπως και τα άλλα δύο σετ έτσι και το 3ο ήταν κλειστό με τα δύο ζευγάρι να λύνουν τις διαφορές τους στο super tie-break (10 πόντοι). Μάλιστα εκεί Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς πήραν διαφορά με 5-2 φτάνοντας 5 πόντους μακριά από τη νίκη.

Όμως από εκεί και πέρα ακολούθησε ένα σερί 5-0, με τους Κούλχοφ και Σκάπσκι να παίρνουν προβάδισμα με 7-5 για να κλείσουν το ματς λίγο αργότερα με 10-7 σφραγίζοντας την πρόκριση για τον 3ο γύρο. 

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις