fbpx

Σφιόντεκ: “Δεν ήθελα να δώσω περιθώριο επιστροφής στην Μπούσα”

Σφιόντεκ: “Δεν ήθελα να δώσω περιθώριο επιστροφής στην Μπούσα”

Αρκετά ικανοποιημένη εμφανίστηκε η Ίγκα Σφιόντεκ από την απόδοσή της στη νίκη με 6-0, 6-1 επί της Κριστίνα Μπούσα, για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Η Νο1 στον κόσμο Πολωνή στάθηκε στο γεγονός πως μπόρεσε να αποτρέψει οποιαδήποτε απόπειρα ανάκαμψης της αντιπάλου της, ενώ στάθηκε και στην αξία της πειθαρχίας στο παιχνίδι της, στοιχείο που την βοηθάει τόσο σε εύκολες, όσο και σε δύσκολες καταστάσεις.

“Βασικός μου στόχος ήταν να συνεχίσω το παιχνίδι μου, δίχως να κοιτάζω το σκορ. Είδα πώς μπορεί να παίξει η Κριστίνα (Μπούσα), καθώς παρακολούθησα το προηγούμενο ματς της. Ήξερα πως μπορεί να βγάλει σταθερή απόδοση, οπότε δεν ήθελα να της δώσω περιθώριο να επιστρέψει και χαίρομαι που τα κατάφερα.

Ήμουν πειθαρχημένη και επικεντρωμένη στις τακτικές μου. Ένιωσα πως είχα ρυθμό και αυτό ήταν ωραίο. Πάντοτε προσπαθώ να επικεντρώνομαι στα ίδια πράγματα, από τεχνικής πλευράς. Δεν έχει σημασία εάν προηγούμαι ή είμαι πίσω στο σκορ, όλα είναι ίδια και αυτό με βοηθάει να διατηρώ την πειθαρχία. Έτσι είναι όλα, δεν χρειάζεται κάποια υπερανάλυση”, ανέφερε η Σφιόντεκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις