fbpx

Κόρντα: “Είμαι ο χειρότερος αθλητής στην οικογένειά μου” (vid)

Κόρντα: “Είμαι ο χειρότερος αθλητής στην οικογένειά μου” (vid)

Αρκετά ορεξάτος για χιούμορ εμφανίστηκε ο Σεμπάστια Κόρντα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεγαλειώδη νίκη επί του Ντανιίλ Μεντβέντεφ με 3-0 σετ και την πρόκριση στον 4ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Ο Νο31 στον κόσμο Αμερικανός ρωτήθηκε για το γεγονός πως ο πατέρας του, Πετρ Κόρντα, είχε κατακτήσει ως τενίστας το Αυστραλιανό Όπεν το 1998, δηλαδή δύο χρόνια πριν γεννηθεί ο ίδιος ο Σεμπάστιαν.

Απαντώντας, ο Αμερικανός δεν στάθηκε μόνο σε αυτό, αλλά και στο γεγονός πως αμφότερες οι αδερφές του έχουν κατακτήσει από μία φορά το Αυστραλιανό Όπεν του γκολφ, ενώ τόσο οι αδερφές του στο γκολ, όσο και οι γονείς του στο τένις έχουν βρεθεί ψηλότερα από τον ίδιο στην αντίστοιχη παγκόσμια κατάταξη. Μέχρι σήμερα, τουλάχιστον.

“Τα πράγματα είναι ακόμη καλύτερα, διότι ακόμη και οι αδερφές μου έχουν κατακτήσει το Αυστραλιανό Όπεν του γκολφ στις γυναίκες.
Αμφότερες το έχουν πάρει.
Ναι, αμφότερες. Η μία εδώ στη Μελβούρνη και η άλλη στην Αδελαΐδα.
Αυτό σημαίνει πως είσαι ο αποτυχημένος της οικογένειας, σωστά;
Δεν ξέρω εάν είμαι απολύτως σωστός, αλλά η μητέρα μου είχε φτάσει στο Νο24 της κατάταξης, ο πατέρας μου στο Νο2, η αδερφή μου Νέλι στο Νο1, η άλλη αδερφή μου η Τζέσικα στο Νο6. Οπότε, εγώ είμαι ο χειρότερος αθλητής της οικογένειας ως τώρα”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις