fbpx

Australian Open: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αλιασίμ! (vid)

Australian Open: Συνεχίζει ακάθεκτος ο Αλιασίμ! (vid)

Μία θέση στον 4ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ έπειτα από τη νίκη του με 6-1, 3-6, 6-1, 6-4 επί του Φρανσίσκο Σερούνδολο. Παρόλο που για τρίτο σερί ματς ο Καναδός δεν περνάει δίχως… απώλειες από σετ, αυτή ήταν μία αρκετά πειστική εμφάνιση κόντρα σε έναν απαιτητικό και απρόβλεπτο αντίπαλο.

Στο πρώτο σετ ο Νο29 στον κόσμο Αργεντινός ήταν… εκτός αγώνα, παίρνοντας μόλις οκτώ πόντους στο σερβίς του, οπότε για τον Αλιασίμ ήρθε εύκολα το 6–1. Αντιθέτως, στο δεύτερο σετ ο Σερούνδολο διόρθωσε τους αριθμούς του, το δεύτερο σερβίς του Νο7 στον κόσμο Καναδού έπεσε στο 20% (3/15 πόντους) και με δύο μπρέικ έναντι εντός ο Αργεντινός έφερε τη μάχη στα ίσα.

Αυτό όμως έμελλε να αποτελέσει απλά μία παρένθεση. Στο τρίτο σετ ο Αλιασίμ… επιδιόρθωσε τα ποσοστά του σερβίς του, βελτίωσε τις επιστροφές του, δεν απειλήθηκε ούτε μία φορά με μπρέικ και με δύο δικά του μπρέικ έφτασε στο 2-1. Η εικόνα στο τέταρτο σετ δεν ήταν πολύ διαφορετική, με τον Αλιασίμ απλώς να εμφανίζεται κάπως επιπόλαιος στις ευκαιρίες του για μπρέικ, αφού αξιοποίησε μόλις μία στις οκτώ. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να κλείσει το σετ και συνολικά το ματς έπειτα από 2 ώρες και 35 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Αλιασίμ θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Κάμερον Νόρι και Γίρι Λεχέτσκα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις