fbpx

Australian Open: Η Αζαρένκα έβγαλε νοκ-άουτ την Κις και… περιμένει τη Σάκκαρη! (vid)

Australian Open: Η Αζαρένκα έβγαλε νοκ-άουτ την Κις και… περιμένει τη Σάκκαρη! (vid)

Θυμίζοντας τον… παλιό καλό της εαυτό, η Βικτόρια Αζαρένκα έκανε την μεγάλη ανατροπή, επικράτησε με 1-6, 6-2, 6-1 της Μάντισον Κις και πήρε το εισιτήριο για τον 4ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν. Έτσι, η 33χρονη Λευκορωσίδα θα βρεθεί μόλις για δεύτερη φορά στη Φάση των “16” του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης από το 2016.

Το πρώτο σετ, πάντως, ήταν ένας μονόλογος της Κις. Η Νο13 στον κόσμο Αμερικανίδα… επέτρεψε στην Αζαρένκα να πάρει μόλις τέσσερις πόντους στο σερβίς της και με τρία μπρέικ έφτασε στο 6-1. Από εκεί και πέρα όμως άρχισε η μεγάλη αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος η Λευκορωσίδα -πρωταθλήτρια του τουρνουά το 2012 και 2013– ξεκίνησε με δύο love game στο σερβίς της και μετά πήρε προβάδισμα με μπρέικ για να ανεβεί στο 3-1. Έκτοτε ακολούθησαν άλλα δύο μπρέικ της Αζαρένκα, έναντι εντός της Κις, για να έρθει το 6-2.

Στο τελευταίο μέρος η Λευκορωσίδα μπήκε… με το πόδι στο γκάζι, πραγματοποίησε δύο μπρέικ για να ανεβεί στο 5-0 και στη συνέχεια απλώς διήνυσε τη διαδρομή ως το τελικό 6-1, δίνοντας τέλος στο ματς έπειτα από 1 ώρα και 39 λεπτά.

Στην επόμενη φάση η Αζαρένκα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαρία Σάκκαρη, εφόσον η Ελληνίδα μπορέσει αργότερα την Παρασκευή να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ζου Λιν από την Κίνα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις