fbpx

Australian Open: Πρόκριση με “καθαρή” νίκη για Ρούνε (vid)

Australian Open: Πρόκριση με “καθαρή” νίκη για Ρούνε (vid)

Το εισιτήριο για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε ο Χόλγκερ Ρούνε, έπειτα από τη νίκη του με 7-5, 6-4, 6-4 κόντρα στον Μαξίμ Κρεσί. Ο Νο10 στον κόσμο Δανός φτάνει έτσι για πρώτη φορά τόσο μακριά στο Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης, ενώ έχει ήδη ισοφαρίσει την περσινή του πορεία στο US Open.

Το πρώτο σετ άρχισε με τον Νο39 στον κόσμο Αμερικανό να κάνει μπρέικ μόλις στο 2ο γκέιμ, αλλά στο αμέσως επόμενο ο Δανός απάντησε με τον ίδιο τρόπο. Τελικά, το επόμενο μπρέικ ήταν ξανά υπέρ του Ρούνε, στο 11ο γκέιμ αυτή τη φορά και με ένα κράτημα σερβίς στη συνέχεια έφτασε στο 7-5.

Στο δεύτερο μέρος ο 19χρονος Δανός αξιοποίησε το ένα και μοναδικό μπρέικ πόιντ του για να υπερισχύσει με 6-4, ενώ ακριβώς το ίδιο συνέβει και στο τρίτο σετ. Πάλι ο Ρούνε είχε ένα μπρέικ πόιντ το οποίο και αξιοποίησε, πάλι ο Κρεσί δεν είχε ούτε μία ευκαιρία για μπρέικ και το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε έπειτα από 2 ώρες και 7 λεπτά αγώνα.

Στην επόμενη φάση ο Ρούνε θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον Ουγκό Αμπέρ, ο οποίος νίκησε νωρίτερα με 6-2, 6-7(5), 6-2, 6-4 τον Ντένις Κούντλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις