fbpx

Australian Open: Προχωράει αλώβητος ο Ρούμπλεφ (vid)

Australian Open: Προχωράει αλώβητος ο Ρούμπλεφ (vid)

Μία θέση στον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν εξασφάλισε ο Αντρέι Ρούμπλεφ. Ο Νο6 στον κόσμο Ρώσος επικράτησε με 6-2, 6-4, 6-7(2), 6-3 του Εμίλ Ρουσουβουόρι, φτάνοντας έτσι για τέταρτη διαδοχική χρονιά τουλάχιστον ως την 3η Φάση του Γκραν Σλαμ της Μελβούρνης.

Στο πρώτο μέρος ο Ρούμπλεφ μπήκε… γκαζωμένος, με αποτέλεσμα να κάνει γρήγορα δύο μπρέικ, να προηγηθεί με 4-0 και μετά απλώς να φτάσει με άνεση στο 6-2. Αντιθέτως, στο δεύτερο σετ το ένα και μοναδικό μπρέικ ήρθε για τον Ρώσο αρκετά αργά, στο 9ο γκέιμ και στη συνέχεια με ένα κράτημα του σερβίς ανέβηκε στο 2-0.

Στο τρίτο μέρος, ο Φινλανδός έσπασε για πρώτη φορά το αντίπαλο σερβίς για να προηγηθεί με 4-2, έφτασε στο 5-3 με το σερβίς στα χέρια του, όμως εκεί ο Ρούμπλεφ απέτρεψε με δικό του μπρέικ το κλείσιμο του σετ, έστειλε τη μάχη στο τάι μπρέικ, αλλά η αντεπίθεσή του τελείωσε εκεί. Με ένα εντυπωσιακό 7-2 ο Ρουσουβουόρι μείωσε σε 2-1 τα σετ.

Εν τέλει, τα πάντα έμελλε να ξεκαθαρίσουν στο 2ο γκέιμ του τέταρτου μέρους. Εκεί, ο Ρώσος έκανε το μοναδικό μπρέικ του σετ και με διαδοχικά κρατήματα του σερβίς έφτασε στο 6-3, για να κλείσει το ματς έπειτα από 2 ώρες και 42 λεπτά.

Στην επόμενη φάση ο Ρούμπλεφ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντάνιελ Έβανς, ο οποίος επικράτησε με 6-4, 6-4, 6-1 του Ζερεμί Σαρντί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις