fbpx

Australian Open: Η… εξόντωση των φαβορί στο κάτω 1/4 του ταμπλό!

Australian Open: Η… εξόντωση των φαβορί στο κάτω 1/4 του ταμπλό!

Με τον 2ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν να βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ήδη η εικόνα που έχει σχηματιστεί στο κάτω 1/4 του ταμπλό είναι εντελώς απρόσμενη. Μετά και τους αποκλεισμούς των Κάσπερ Ρουντ, Τέιλορ Φριτς και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πλέον δεν υπάρχει απολύτως κανείς παίκτης της πρώτης 20άδας της παγκόσμιας κατάταξης ο οποίος να συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά.

Μάλιστα, με δεδομένο πως αυτό αυτό το τμήμα του ταμπλό θα προκύψει η μία θέση των ημιτελικών, είναι πια απολύτως σίγουρο πως εκεί θα βρεθεί ένα μεγάλο αουτσάιντερ που εξαιρετικά δύσκολα κανείς θα υπολόγιζε για τέτοια πορεία στην αρχή της εβδομάδας.

Οι Αλεξέι Ποπίριν, Μπεν Σέλτον, Τζέφρεϊ Τζον Γουλφ, Μάικλ Μο, Άντι Μάρεϊ, Θανάσης Κοκκινάκης, Μπράντον Χολτ, Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, Τόμι Πολ και Τζένσον Μπρούκσμπι είναι αυτοί ανάμεσα από τους οποίους θα προκύψει ο ημιφιναλίστ, ενώ ως το τέλος της τρέχουσας ημέρας δύο εξ αυτών θα έχουν επίσης βγει από τη λίστα.

Αξιοσημείωτο είναι πως ανάμεσα σε όλους αυτούς τους παίκτες, πλην του Άντι Μάρεϊ, κανείς δεν έχει ξαναβρεθεί ποτέ σε ημιτελικά Αυστραλιανού Όπεν, ενώ προσθέτοντας στην εξαίρεση τον Μπαουτίστα Αγκούτ που είχε φτάσει στην τετράδα του Γουίμπλεντον το 2019, κανείς άλλος δεν έχει φτάσει ποτέ σε ημιτελικά οποιουδήποτε Γκραν Σλαμ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Τένις