fbpx

Australian Open: Εκπληκτική Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ με ανατροπή την Κονταβέιτ! (vid)

Australian Open: Εκπληκτική Λινέτ, έβγαλε νοκ-άουτ με ανατροπή την Κονταβέιτ! (vid)

Μία από τις πιο ηχηρές εκπλήξεις της ημέρας στη Μελβούρνη ήρθε από την Μάγκντα Λινέτ. Η Νο45 στην κατάταξη Πολωνή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με σετ και μπρέικ, επικράτησε με 3-6, 6-3, 6-4 της Ανέτ Κονταβέιτ, παίρνοντας για δεύτερη φορά στην καριέρα της το εισιτήριο για τον 3ο Γύρο του Αυστραλιανού Όπεν.

Στο πρώτο μέρος, η αναποτελεσματικότητα της Λινέτ στο δεύτερο σερβίς (3/12 πόντους) επέτρεψε στην Νο17 στον κόσμο Εσθονή να φτάσει σε δύο μπρέικ και να κλείσει το σετ με 6-3. Στο δεύτερο μέρος η Κονταβέιτ ξεκίνησε με μπρέικ στο εναρκτήριο γκέιμ, αλλά από αυτό το σημείο άρχισε η αντεπίθεση της Πολωνής. Κάνοντας δύο μπρέικ στη σειρά η Λινέτ γύρισε το σκορ, προηγήθηκε με 4-1 και μετά απλώς διαχειρίστηκε το προβάδισμα για να φτάσει στο 6-3.

Στο τρίτο μέρος το… μπλακ άουτ της Εσθονής συνεχίστηκε, επιτρέποντας στην αντίπαλό της να μπει με δύο μπρέικ στην εκκίνηση και να προηγηθεί με 5-1. Αν και η Κονταβέιτ έσωσε προσωρινά την κατάσταση μειώνοντας σε 5-4, το δεύτερο μπρέικ δεν ήρθε ποτέ και η 30χρονη Πολωνή έκλεισε το ματς έπειτα από 1 ώρα και 52 λεπτά.

Στην επόμενη φάση η Λινέτ θα τεθεί αντιμέτωπη με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα, η οποία χρειάστηκε επίσης ανατροπή για να νικήσει με 1-6, 6-2, 6-3 την Τέιλορ Τάουνσεντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις