fbpx

Τσιτσιπάς: «Όταν επιστρέφω Αυστραλία νιώθω σαν την πατρίδα» (vid)

Τσιτσιπάς: «Όταν επιστρέφω Αυστραλία νιώθω σαν την πατρίδα» (vid)

Στην Αυστραλία εστίασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στην on court συνέντευξη αμέσως μετά το τέλος του ματς με τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Στην καλύτερή του εμφάνιση, μέχρι στιγμής στο τουρνουά, ο Έλληνας τενίστας, επικράτησε εύκολα του Αυστραλού με 2-1 (6-3, 6-0, 6-2) σε μόλις 92 λεπτά εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 3ο γύρο για 5η σερί φορά στη Μελβούρνη.

«Με μεγάλη χαρά αγωνίζομαι στη Rod Laver Arena. Περάσαμε πολύ όμορφα με την εθνική ομάδα, δεθήκαμε με την ομάδα. Θα ήθελα να συνεχίσει αυτό μετά το τουρνουά. Έχω ζήσει μπόλικη… Αυστραλία τις τελευταίες εβδομάδες, μετά πήγαμε στο Περθ και στο Σίδνεϊ. Είναι και η ελληνική κοινότητα εδώ. Όποτε, επιστρέφω εδώ νιώθω σαν την πατρίδα και ίσως στο μέλλον να αποκτήσω και ένα σπίτι εδώ», είπε για να αποθεωθεί από τον κόσμο.

Μάλιστα, ο Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στο πόσο τον έχει βοηθήσει η παρουσία του Μαρκ Φιλιππούση στην ομάδα του: «Με έχει βοηθήσει ο Φιλιππούσης με το σερβίς, με το βολέ. Τα έχουμε βάλει στο παιχνίδι μου. Είναι ταπεινός το βλέπετε, έχει ήδη φύγει. Νομίζω ότι μαζί του κινούμαι στη σωστή κατεύθυνση».

Όσον αφορά τον επόμενο πιθανό αντίπαλό του, είπε: «Δεν έχω αντιμετωπίσει κανέναν εκ των δύο. Θα κάνω σωστή προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις