fbpx

Σάκκαρη: «Αν είχα χάσει αυτό το ματς δεν θα είχα πει ότι έχασα από μια κακή παίκτρια» (vid)

Σάκκαρη: «Αν είχα χάσει αυτό το ματς δεν θα είχα πει ότι έχασα από μια κακή παίκτρια» (vid)

H Μαρία Σάκκαρη εξασφάλισε την παρουσίας της στον 3ο γύρο του Australian Open, στη Μελβούρνη (16-29 Ιανουαρίου), κερδίζοντας την εξαιρετική 18χρονη Ρωσίδα, Ντιάνα Σνάιντερ με 3-6, 7-5, 6-3 μετά από περίπου 2,5 ώρες.

Μετά τον αγώνα της, η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε στο Eurosport Greece, για τον αγώνα της κόντρα στην Σνάιντερ, λέγοντας τα εξής: «Θεωρώ ότι, στην αρχή και τα μέσα του σετ, ήταν το πιο κρίσιμα σημεία του ματς για μένα, γιατί παρόλο που έχασα το μπρέικ κατάφερα να το πάρω πίσω και να κερδίσω το 2ο σετ. Μετά πήρα το πάνω χέρι εξ αρχής στο 3ο. Σίγουρα, έκανα μια “κοιλιά” εκεί που θα μπορούσα να είχα κρατήσει αυτό το μπρέικ και να είχε τελειώσει ουσιαστικά λίγο πιο εύκολα, αλλά είμαι χαρούμενη που κατάφερα και άλλαξα τα πράγματα.

Νομίζω είναι λάθος να πιστεύεις ότι πρέπει να κερδίζεις, γιατί η αντίπαλός μου έπαιξε φανταστικά, το επίπεδο της ήταν απίστευτο. Αν είχα χάσει αυτό το ματς δεν θα είχα πει ότι έχασα από μια κακή παίκτρια, όλες ξέρουν να παίζουν τένις εδώ. Δεν μπορώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου, επειδή απλά είμαι μια από τις καλύτερες παίκτριες στον κόσμο».

Γνωστή έγινε η επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στους “32” του Australian Open. Πρόκειται για την, Λιν Ζου, νούμερο 85 στον κόσμο, η οποία πήρε την πρόκριση επί της Ζιλ Τάιχμαν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Τένις